HALKLA İLİŞKİLER VE ORGANİZASYON HİZMETLERİ ÖĞRENCİLERİ ARMUTLU MESLEK YÜKSEKOKULUNU GEZDİ

18.04.2024 8

Halkla ilişkiler ve Organizasyon Alanı öğrencilerine Hatice GÜLER ve Neslihan KARATAŞ tarafından Armutlu Meslek Yüksekokuluna gezi düzenlendi. Armutlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Serhan MANTOĞLU tarafından okul gezdirilip tanıtım yapıldı. Pazarlama ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Kübra Deren TÜDEŞ tarafından bölüm ve dersler hakkında öğrenciler detaylı olarak bilgilendirildi. Ardından öğrenciler bölüm ve üniversite ile ilgili merak ettikleri soruları yöneltti. Soru cevap bittikten sonra diğer katlar gezilerek gezi tamamlandı Dr. Enver Ören Çok Programlı Anadolu Lisesi Halkla İlişkiler ve Organizasyon Hizmetleri Alanı olarak Armutlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Serhan MANTOĞLU ve Pazarlama ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Kübra Deren TÜDEŞ'e ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz.