Armutlu Dr. Enver Ören Çok Programlı Anadolu Lisesi

Vizyon: Evrensel eğitim ve öğretim ilkeleri doğrultusunda her zaman ve her yerde başarılı olacak, bilim ve teknolojinin ışığında öğrenmeyi bilen bireyler yetiştirebilecek kurumsal kimliğe sahip olmaktır.

Misyon: Milli Eğitimin Temel İlkeleri ve Genel Amaçları doğrultusunda, öğrencilerimizi yeteneklerine, isteklerine uygun yüksek öğretim kurumlarına hazırlamak ve topluma yararlı bireyler olmalarını sağlamaktır.

Başarılar:

Isınma: KALORİFER/Doğalgaz)
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://armutlucpl.meb.k12.tr

Adres - KARŞIYAKA MAH. ÖMER HALİSDEMİR CAD. EĞİTİM 7 SOKAK NO 75 ARMUTLU / YALOVA

Öğretim Şekli :KARMA

Yerleşim Yeri -

Ulaşım İstanbul´dan günlük deniz otobüsü seferleri ile, bursa ve yalova´dan ise 2 saatte bir hareket eden minibüsler ile ulaşım sağlanabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezine 300 m İl merkezine 52 km uzaklıkta